woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsCursus Sociale Hygiëne stichting Welzijn

Cursus Sociale Hygiëne stichting Welzijn

-

 

De stichting Welzijn in Kampen organiseert in samenwerking met Sportservice Kampen weer een cursus Sociale Hygiëne in het voorjaar van 2014. De cursus is voor vrijwilligers in de gemeente Kampen die in een niet-commerciële accommodatie werken waar alcohol geschonken wordt.  Kosten zijn € 55 inclusief lesmateriaal en examenkosten.

 

Cursus Sociale Hygiëne
Voor wie:            Vrijwilligers in de Gemeente Kampen die in een kantine of andere maatschappelijke accommodatie werken waar alcohol verkocht wordt.
Wanneer:           5 maandagavonden vanaf 3 februari 2014
Tijdstip:              19.00 – 21.30 uur
Kosten:               € 55, inclusief lesmateriaal en examenkosten
Locatie:              Stichting Welzijn in Kampen, Vloeddijk 79
Deelnemers:      Maximaal 16
Aanmelden:       aanmelden kan tot 17 januari 2014. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Opmerking:
* Deze cursus wordt uitgevoerd door het Deltion College uit Zwolle.
* Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door de stichting Welzijn in Kampen in samenwerking met Sportservice Kampen.
* Deze cursus leidt op voor het digitale examen. Dit vindt plaats in Zwolle, de definitieve datum waarop het examen zal plaatsvinden is nog niet bekend.
* De cursus Sociale Hygiëne is wettelijk verplicht voor medewerkers en vrijwilligers van slijterijen en horecabedrijven maar ook vrijwilligersorganisaties waar alcoholhoudende dranken worden verkocht. Gedurende de openingsuren van een horecabedrijf of kantine dient altijd minstens één persoon aanwezig te zijn die in het bezit is van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Inhoud
– Bedrijfsformule, de horecamarkt
– Mogelijke bedreigingen van het gastvrijheidconcept
– Technische kennis over (de werking van) alcohol, drugs en gokken
– Sociaal-hygiënisch beleid
– Veiligheid in het horecabedrijf
– Instructie medewerkers
– Inrichtingseisen en voorzieningen

Deltion
Deltion College leidt op voor een vitale arbeidsmarkt en levert daarmee een bijdrage aan een gezonde (regionale) economie. Met ruim 5.000 relaties zijn wij dé kennispartner voor het bedrijfsleven. Voor kleine, middelgrote en grote organisaties in de meest uiteenlopende sectoren. Deltion Business is een initiatief van het Deltion College en is hèt loket voor bedrijven en instellingen voor scholingsadvies, bedrijfsopleidingen en bijscholingscursussen.

www.deltion.nl 

Aanmeldformulier

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen