Succesvol concert 4ALL van AMDG en Stedelijk Orkest

Foto van auteur


In een sfeervolle Music Club gaven AMDG en het Stedelijk Orkest zaterdagavond 18 juni een gezamenlijk concert met de titel 4ALL. Het lijkt toepasselijker dan ooit: met dit concert wilden de muziekverenigingen aangeven dat iedereen meedoet en meetelt. Ongeacht achtergrond, religie, voorkeur, etc.

Verwerkt in enkele knap gearrangeerde medleys, brachten de ruim 70 muzikanten van de beide verenigingen stukken ten gehore om de boodschap van het concert te onderstrepen. Dit alles onder leiding van de respectievelijke dirigenten Han Koek en Peter Smits. Met medewerking van een combo en de zangers Jeroen Kale, Sanne de Velde Harsenhorst en Lisanne Brinksma, werd het een avond vol klassiekers. Zo klonken er nummers van George Michael, Frank Boeijen, Queen, Procol Harum, The Scene en andere toppers.

Frans en Monique, twee vakantiegangers van het naastgelegen vakantiepark die toevallig aanwezig waren, drukten de stemming van het publiek treffend uit: “schrijf maar op ‘verrassend’, want we zijn echt aangenaam verrast door de kwaliteit, sfeer en organisatie. We hebben werkelijk een prima avond in Kampen beleefd!”

Gerelateerde Berichten

Plaats een reactie