Succesvol Kringkampioenschap dressuur voor de Deltaruiters

Ingezonden bericht:

Afgelopen weekend werd het kringkampioenschap dressuur pony’s en paarden verreden. Met de klassen Z1, Z2 en ZZL paarden en pony’s werd gestart in Genemuiden op vrijdagavond. In de klasse ZZL wist Jacco Doornwaard met zijn paard It’s Easy het kampioenschap op zijn naam te schrijven, hij mag De Deltaruiters in deze klasse vertegenwoordigen op de Overijsselse Kampioenschappen. Ook Marjan Slendebroek-van Unen met haar paard Eastpoint is door naar de Overijsselse Kampioenschappen.

Zaterdag werden de andere klassen verreden. In Kampen de pony’s en in Genemuiden de paarden.

In de klasse B was er een overduidelijke winnaar: Monica Borger met Hatseflatse vd Keienlegger wist met een megascore van ruim 75% gemiddeld het kampioenslint te bemachtigen. Reserve kampioen in deze klasse is Nicole Spijker met Kilany en een 4e prijs was er voor Esther Nentjes met Charmant. Alle 3 combinaties zijn afgevaardigd naar de Overijsselse Kampioenschappen.

In de klasse L2 werd Mellany vd Vorstenbosch met JJ Knoxville reserve kampioen en een 3e plek was er voor Jacco Doornwaard met Juliana Ballerina. Beiden zijn afgevaardigd naar de Overijsselse Kampioenschappen.

In de klasse M1 wist Bianca Koorn met Jerriena de titel reserve kampioen op haar naam te schrijven. Ook afgevaardigd naar de O. Kampioenschappen is Carolina Hoppenbrouwers met J’adore.

Ook bij de pony combinaties werd er flink gewonnen bij de Deltaruiters.

In de klasse B, cat. AB werd Sophie Post met Beukenhofs Petra reservekampioen en zusje Lisa met Miss Universe werd 3e. Beiden zijn afgevaardigd naar de Regionale Kampioenschappen. In de cat. C werd Jojanneke Slendebroek kring kampioen met haar pony Maarlen’s Rapsody. Ook in de klasse L1, cat. D/E was er een prijs voor Jojanneke Slendebroek, dit keer met Let’s Little She Devil. Ook met deze pony is ze afgevaardigd naar de Regio kampioenschappen.

In de klasse L1 cat C werd Ilse Nora Bliek met haar pony Floris reserve kampioen. Ook zij mag door naar de Regio kampioenschappen.

In de klasse L2 cat. D/E ging de kampioenstitel naar Kaylee Schiphorst met haar pony Sulaatiks Al Capone. In deze klasse was er een 3e plek voor Fleur Kloosterziel met Golden Moonlight. Beide combinaties zijn afgevaardigd naar de Regio Kampioenschappen.

In Wezep kwam Anna Holtland met haar pony Kaj van Orchid’s in de klasse Z/ZZ cat. DE aan de start en behaalde hier een 1e prijs!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*