Succesvolle 2e editie Wilsum-Wilsum-Wilsum

WWW groepsfoto 2015

Afgelopen zaterdag hebben 21 wielrenners en wielrensters van Wielerclub Wilsum (WCW) een fietstocht gemaakt van Wilsum naar het gelijknamige dorpje Wilsum in Duitsland en weer terug naar Wilsum, oftewel WWW.

Na vorig jaar was het ditmaal de 2e editie met een totale afstand van 170 kilometer. De fietsgroep uit Wilsum, die bestaat uit Wilsummers en renners uit de hele omgeving, fietst iedere woensdagavond zo’n afstand tussen de 50 en 70 kilometer. De rit naar Duitsland was voor een aantal renners dan ook een enorme uitdaging. Omstreeks 09.00 uur vertrokken de renners met een stevige westenwind in de rug en werd Wilsum voor het middaguur al bereikt.

Tijdens de lunch begon het te regenen, maar gelukkig klaarde het weer snel op en kon de terugreis beginnen. Ditmaal met dezelfde stevige wind tegen en was het af en toe afzien geblazen. Des te groter was de voldoening toen iedereen omstreeks 17.00 uur weer terug was in Wilsum. Daar werd de klassieker in de dop afgesloten met een heerlijke BBQ. Aan de toertocht was het goede doel Alpentocht.nl gekoppeld, een stichting wat zich inzet voor therapie op maat in het Cancer Center Amsterdam. Het mooie bedrag van € 250,- kon aan het einde van de dag worden overgemaakt naar deze stichting

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*