dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsSuccesvolle eerste editie van de Tweede Handzedagen

Succesvolle eerste editie van de Tweede Handzedagen

-

Hanzestede1

De eerste editie van de Tweede Handzedagen zijn succesvol verlopen. In de zeven Hanzesteden langs de IJssel zijn op drie zaterdagen in maart de Tweede Handzedagen gehouden. In de tweedehandswinkels werden creatieve activiteiten georganiseerd zoals sieraden maken van oude voorwerpen, kleding en meubels pimpen, workshops cupcakes bakken, modeshows en tweedehandsplaatjes draaien met DJ Second Herrie.

Tweedehandswinkels blijvend gepresenteerd op website hanzesteden.info
De Tweede Handzedagen zijn voorbij, maar de tweedehandswinkels blijven natuurlijk een bezoekje waard. Alle deelnemende tweedehandswinkels zijn nog steeds gepresenteerd op de website www.hanzesteden.info. Heeft u ook een tweedehandswinkel in één van de zeven Hanzesteden en wilt u een plek op de website? Neem contact op met Hanzesteden Marketing via in**@ha******************.nl. We zijn enthousiast over de eerste editie en we streven samen met Natuur- en Milieu Overijssel en partners naar een volgende editie in 2015.
Doel Tweede Handzedagen
Met de Tweede Handzedagen stimuleren we hergebruik en een bezoek  aan de Hanzesteden. In Nederland produceren we zo’n slordige 500 kilo afval per persoon per  jaar. Gelukkig wordt een groot deel van dit afval gerecycled. Hergebruik van producten is echter een nog beter alternatief dan recyclen. Met hergebruik voorkomt u dat goede spullen onnodig weg gegooid worden. Wat voor de één onbruikbaar is kan voor de ander een juweeltje zijn! Met de Tweede Handzedagen laten we zien dat hergebruiken niet alleen erg leuk is maar ook duurzaam en goed voor de portemonnee. En natuurlijk dat het een uitstekende aanleiding is voor een bezoek aan één van de prachtige Hanzesteden.
Organisatoren
Natuur en Milieu Overijssel is samen met Hanzesteden Marketing  initiatiefnemer voor de organisatie van het nieuwe evenement ‘de Tweede Handzedagen’. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door ROVA, gemeente Zutphen, gemeente Deventer, gemeente Zwolle, gemeente Kampen, provincie Overijssel en Cos Gelderland.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen