zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsBijeenkomst geluidwerende voorziening tussen Mr. J.L.M. Niersallee en Twiegweerd

Bijeenkomst geluidwerende voorziening tussen Mr. J.L.M. Niersallee en Twiegweerd

-

 

Op woensdag 11 december 2013 van 19.30 tot 21.00 uur wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd over de geluidwerende voorziening tussen de Mr. J.L.M. Niersallee en de Twiegweerd bij Het Onderdijks.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een presentatie gehouden over de geluidwerende voorziening, die gemaakt gaat worden bij de wijk. Bij de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig om een toelichting te geven over deze voorziening en de meest recente ontwikkelingen in de wijk.

De bijeenkomst vindt plaats in basisschool Het Stroomdal, Bouwkamp 2 in Kampen

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen