donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsSupporters raadslid Wim Rill doen oproep aan kiezer

Supporters raadslid Wim Rill doen oproep aan kiezer

-

Gemeenteraad Kampen verliest veel ervaring 

Meer dan de helft van de 31 raadsleden vertrekt na deze raadsperiode en hiermee verliest de gemeenteraad van Kampen veel ervaring. Supporters van Wim Rill, raadslid sinds 2007 en kandidaat nr 7. van GroenLinks, doen een oproep aan de kiezer om 19 maart op hem te stemmen.

wim rill

Een commissie bij GroenLinks heeft besloten Wim Rill pas op plaats zeven van de kieslijst te plaatsen. Hierdoor komt Rill mogelijk niet in de gemeenteraad terug. Mevrouw Van Apeldoorn laat namens de supporters weten: “Laat niet nog meer ervaring voor de gemeenteraad van Kampen verloren gaan. Stem daarom 19 maart op raadslid Wim Rill. Waarschijnlijk zullen ongeveer 200 voorkeurstemmen voldoende zijn. Dus iedere stem telt.”
Bij de verkiezing tot beste raadslid van Nederland eindigde Wim Rill op plaats 21 van de meer dan 325 raadsleden die uit heel Nederland waren aangemeld. Hij werd o.a. genomineerd met: “doorzetter, zelfs nu hij zo laag op de kieslijst geplaatst is” en “steekt zijn nek steeds uit voor belangrijke, gevoelige zaken.”

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen