Taalpunt start cursus Klik & Tik

Heeft u moeite met het invullen van formulieren of het schrijven van een briefje? Of vindt u het lastig om de bijsluiter van uw medicijnen te lezen? Heeft u weinig ervaring met computers of het internet? U bent niet de enige, en u kunt er iets aan doen.

taalLezen en schrijven
Voor iedereen die zijn of haar Nederlandse taal wil verbeteren, is er het Taalpunt. Voor mensen die Nederlands als moedertaal hebben en voor mensen met een andere moedertaal.
Bij het Taalpunt zoeken we voor u een cursus of een taalcoach. U kunt ook meedoen aan het Taalcafé. Het Taalcafé en de lessen van de taalcoach zijn gratis.

Computers en internet
Klik & Tik is een oefenprogramma voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met computers en het internet. De Bibliotheek Kampen organiseert in oktober een cursus Klik & Tik. U werkt in een klein groepje in uw eigen tempo. Er zijn twee docenten en maximaal 6 cursisten. Deelname kost €10. Er zijn nog plaatsen vrij. U kunt zich vóór 1 oktober aanmelden via het Taalpunt in de Bibliotheek.

Het Taalpunt
U vindt het Taalpunt in de Bibliotheek Kampen aan de Kennedylaan. U kunt langskomen op de woensdagochtend van 10.00-11.30 uur of op de woensdagavond van 18.30-20.30 uur.
U kunt ook een afspraak maken bij de balie van de Bibliotheek of mailen naar taalpunt@bibliotheekkampen.nl

Kent u iemand aan wie het Taalpunt hulp zou kunnen bieden? Wijs hem of haar op het Taalpunt en help bij het zetten van de eerste stap.

Het Taalpunt vraagt ook nog enthousiaste vrijwilligers die taalcoach willen worden. Voor informatie zie www.taalvoorhetleven.nl , maak een afspraak of kom langs bij het Taalpunt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*