Tachtigduizend bezoekers voor ‘Kerst in Oud Kampen’

kiok

Organisatie bedankt Bezoekers, vrijwilligers en sponsoren

KAMPEN – Maar liefst 80.000 mensen bezochten het afgelopen weekend de vijftiende editie van theaterfestival ‘Kerst in Oud Kampen’. Vorig jaar waren dat er nog 90.000, maar de organisatie had dit jaar op de zaterdagavond te maken met slecht weer.

De topdrukte kwam op zondag razendsnel op gang, waardoor de bezoekersaantallen op die dag die van 2013 te boven gingen. Twee dagen lang stond de Kamper binnenstad weer in het teken van muziek, zang, dans en toneel. Zo gingen verschillende, speciaal voor het jubilerende festival geschreven producties in première en was er een nostalgische kermis op het Van Heutszplein.

Parkeren
Juist op de zondag werd goed gebruik gemaakt van het speciale parkeerterrein buiten de stad, waar bezoekers gebruik konden maken van speciale pendeldiensten naar het festival. De toegang tot ‘Kerst in Oud Kampen’ met haar honderden vrijwilligers is nog altijd gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers. Ook van die mogelijkheid werd goed gebruik gemaakt, waardoor een nieuwe editie in 2015 al weer zo goed als zeker is. ‘Kerst in Oud Kampen’ bedankt daarom alle bezoekers , maar zeker ook de vrijwilligers en alle sponsoren!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*