Tanken in Kampen voor de prijs van 20 jaar geleden!

TinQ Tankstations bestaat 20 jaar en trakteert

Tanken in Kampen voor de prijs van 20 jaar geleden!

Inwoners van Kampen en omgeving kunnen op maandag 7 maart 2022 eenmalig extreem goedkoop tanken aan de Ambachtstraat. Tankstationketen TinQ bestaat namelijk 20 jaar en dat wordt gevierd! TinQ trakteert autobezitters uit Kampen op een uur lang tanken voor de veel lagere brandstofprijzen van 2001!

Brandstofprijzen van 20 jaar geleden
20 jaar geleden tankte je een benzineauto vol met Euro95 voor slechts €1,171 per liter en een dieselauto voor €0,860 per liter. De prijs voor LPG was in die tijd €0,418 en SuperPlus 98 stond in die tijd op €1,225. Van deze lage prijzen kan een automobilist tegenwoordig alleen maar dromen. Die droom zal nu voor heel even werkelijkheid worden!

Run op benzine verwacht in Kampen
Automobilisten profiteren dus al snel van een korting van meer dan één euro per liter. Een fikse meevaller! Nog nooit eerder werd een dergelijke actie met zulke kortingen georganiseerd. TinQ verwacht een enorme toeloop en files naar haar locatie aan de Ambachtstraat in Kampen en zet zich schrap om het verkeer in goede banen te leiden.

Hoe werkt het?
TinQ viert haar 20-jarig bestaan van 7 t/m 11 maart en aansluitend nog een extra actiedag op zondag 13 maart. Hiervoor heeft TinQ 40 van haar 400 tankstations geselecteerd voor deze unieke actie. Kampen – Ambachtstraat is één van de geselecteerde locaties. Hier kan men op 7 maart van 11:00 tot 12:00 uur tanken voor de prijs van 20 jaar geleden.

https://www.tinq.nl/prijs-van-20-jaar-geleden

Elke avond voor de actiedag worden om 19.00 uur in de TinQ4U app en op de website tinq.nl de vier nieuwe locaties bekend gemaakt voor de volgende dag. Op zaterdag 12 maart om 15.00 uur worden 20 locaties bekend gemaakt waar zondag 13 maart, een uur lang de superlage brandstofprijzen van 20 jaar geleden berekend worden.


 


1 Comment

 1. Ik heb onlangs ook bij Tinq getankt.
  Had 20% water in mijn benzine tank(7 personen ook)
  Ik heb gereclameerd bij Tinq.
  Ze beweren (met tankbon, Bankafschrift en ANWB rapport van die dag) dat ik ergens anders getankt heb.
  Schade € 1000,- voor mijn kosten.
  NOOIT NEER TANKEN BIJ TINQ

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.