Teleurstellend verlies korfballers DOS Kampen Veltman

Vooraf wisten de korfballers van DOS Kampen Veltman dat ze een belangrijke stap konden zetten naar lijfsbehoud in de overgangsklasse B. Tegenstander AVO uit Assen is de huidige rode lantaarndrager met slechts twee wedstrijdpunten uit negen wedstrijden. Bij een overwinning van DOS zou het verschil groot genoeg zijn om niet verder in de problemen te komen, helaas ging dit feestje niet door!

De korfballers uit Kampen lieten één van hun slechtste wedstrijden zien van dit seizoen. De tegenstander uit Assen kon gemakkelijk met de winst en twee punten naar huis gaan. Door deze nederlaag blijft de strijd open en zal DOS snel uit een ‘ander vaatje moeten gaan tappen’ om niet verder in de problemen te komen.
Coach Herman Egberts lukte het niet om zijn ploeg op het juiste spoor te krijgen. Ook de verschillende wissels die Egberts bracht gaven niet het gewenste resultaat waardoor de teleurstelling zowel bij spelers en toeschouwers erg groot was.
De strijd en gemotiveerdheid die tegenstander AVO liet zien vanaf het begin tot het einde, ontbrak volledig bij de Kampenaren waardoor het verschil al in de eerste helft werd gemaakt. Na de stand van 2-2 liepen de Assenaren snel uit naar een ruststand van 5-9. Ook na de rust liep DOS constant achter de feiten aan, na elk doelpunt van Kamper kant wist AVO een antwoord te geven met een tegendoelpunt. De eindstand van 11-15 gaf duidelijk weer dat deze wedstrijd door het tekort aan doelpunten bij DOS nimmer gewonnen kon worden. Volgende week speelt DOS uit tegen de Hoeve, hopelijk lukt het DOS zich te herpakken en de punten mee te nemen!

Scores: Esther Hamberg 3, André Beens 2, Daniël Lewerissa 1, Yvonne ten Hove 1, Wesley Doorn 1, Dennis van Putten 1, Laureen Kok 1, Matthijs Bastiaan 1.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*