woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsTennisfestijn voor basisschoolleerlingen in Tennishal KJLTC

Tennisfestijn voor basisschoolleerlingen in Tennishal KJLTC

-

Op woensdag 22 januari organiseert Kamper tennisclub KJLTC een Tennisfestijn voor basisschoolleerlingen. Alle kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisschool zijn welkom om van 13.15 tot 15.30 uur gratis deel te nemen aan een tienkamp met bal- en slagvaardigheidspelen in de tennishal van de Kamper tennisclub.

IMG-20140110-WA0002 (2)

Tennisclub KJLTC organiseert al jaren voor haar eigen leden bal- en slagvaardigheidstrainingen. Maar met de gemoderniseerde, volledig ingerichte tennishal, bijhorende squashbanen en haar beschikbare tennistrainers heeft de club de mogelijkheid om nu ook de Kamper jeugd gratis kennis te laten maken met de diversiteit van tennissport. “Het doel is een leuke, sportieve middag waarbij kinderen veelzijdig bewegen” volgens Thory Fietje, één van de tennistrainers.

DSC_5363

Naast een grote diversiteit aan spellen op het gebied van balvaardigheid en slagvaardigheid, zal er ook een springkussen aanwezig zijn en wordt er voor drinken en lekkernij gezorgd. Ouders/verzorgers zijn van harte welkom om ’s middags de sportieve kunsten van de kinderen te bewonderen.

Aanmelden voor het tennisfestijn kan tot en met 21 januari via jc@kjltc.nl. Vermeld in de e-mail de voornaam, achternaam, leeftijd en school en schoolgroep van de deelnemer. Het adres van tennisclub KJLTC is Cellesbroeksweg 2a, 8265 PG te Kampen

BeIS05EIgAEjA-Q

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen