zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenConcert met Tenor en Oud-Kampenaar Christiaan Postuma

Concert met Tenor en Oud-Kampenaar Christiaan Postuma

-

Op woensdagavond 10 juli keert Christiaan Postuma (tenor) terug naar Kampen voor een bijzonder optreden in de Oude Foyer van de Stadsgehoorzaal. Samen met Sander Lekkerkerk (vleugel) en Pietro Paganini (orgel en cembalo) brengt hij een gevarieerd programma met thema’s van hoop, liefde en dood, uitgevoerd in (kamer)muziekstijlen van de Renaissance tot de vroeg Romantiek, met een enkele knipoog naar academische componisten.

Christiaan Postuma is een ‘oud-Kampenaar en oud-Kavocaan’. Hij zong van jongs af aan binnen het Kamper Vocaal Ensemble ‘Kavóca’ en brengt nu – na het behalen van zijn Master solozang in Zürich afgelopen februari – kamermuziek naar Kampen.

Details van het concert:

  • Datum: Woensdag 10 juli
  • Tijd: 19.30 uur
  • Locatie: Oude Foyer, Stadsgehoorzaal Kampen
  • Tickets: € 20,- via Stadsgehoorzaal Kampen

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen