Theaterkoor Caecilia speelt de ‘gruwelijke’ musical ‘The Addams Family’

627

Op 5 juni was het een gruwelijk feest bij Theaterkoor Caecilia! De jaarlijkse Kick-Off stond op het programma, deze keer voor de musical ‘The Addams Family’. Afgelopen maanden zijn er zangrepetities geweest en nu komt daar spel en dans bij. Tijdens deze gezellige avond werden er onder het genot van een stuk taart alvast leuke voorproefjes gedeeld met de aanwezige leden en vrijwilligers.

In 2023 speelde Theaterkoor Caecilia de succesvolle musical ‘9 to 5’. De voorstelling werd warm onthaald door het fantastische publiek. De vele inschrijvingen hebben geresulteerd in maar liefst 10 nieuwe leden.

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia, hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley, oom Fester, opoe en uiteraard butler Lurch treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lieke, een gewoon meisje die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lieke en haar ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

Op 22, 23 en 24 november 2024 speelt Theaterkoor Caecilia de musical The Addams Family. Vanaf 1 juli 2024 start de kaartverkoop via www.stadsgehoorzaalkampen.nl. Wees van harte welkom en beleef deze swingende musical vanuit de zaal. Wil je op de hoogte blijven van Theaterkoor Caecilia? Volg de vereniging op Instagram, Facebook en houd de website in de gaten: www.theaterkoorcaecilia.nl.