woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenTheatervoorstelling bij Alzheimer Trefpunt Kampen

Theatervoorstelling bij Alzheimer Trefpunt Kampen

-

Het Alzheimer Trefpunt Kampen organiseert op maandagavond 5 juni a.s. een Trefpuntavond voor mensen met dementie, voor hun naasten en voor mensen die meer over Alzheimer willen weten.

Op deze laatste avond van het seizoen wordt een theatervoorstelling georganiseerd. Theatergroep UtRaakt uit Heino speelt de voorstelling “Samen dwalen geeft richting”.

Zij laten in deze voorstelling zien hoe dementie bezit neemt van moeder Anna (Dinie Lugtenberg), maar zich ook nestelt in het leven van haar dochter Rie (Rie Horstman). We zien hoe Rie met Anna meeloopt, dwars door de verwardheid. Alles wat ze onderweg tegenkomen komt aan bod en laten we het publiek ervaren en voelen. Het gaat hierin niet alleen om de grote momenten, maar ook vooral om de kleine. 

We nemen ons publiek mee in de bijzondere wereld van de dementie door middel van dagboekmomenten,  privé foto’s, geluidsfragmenten, schilderijen en natuurlijk gespeelde scènes. 

De avond begint om 19.30 uur in het centrum voor kunst en educatie Quintus, Vloeddijk 38, 8261 GC Kampen. Inloop vanaf 19.00 uur.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen