zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsTheatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo!'

Theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’

-

Ouders, trainers en coaches opgelet! Op vrijdag 24 maart zal de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ te zien zijn in de stadsgehoorzaal. Een interessante en grappige voorstelling voor iedere ouder, coach en trainer. Dankzij Sportservice Kampen zijn de kaartjes gratis. Maar vol is vol, dus reserveer snel!

Afbeelding theatervoorstelling Dat schiet lekker op zo

In de voorstelling zien we Maarten, die natuurlijk graag wil dat zijn zoon Sander goed presteert in de sport en op school. Daarom doet hij zijn uiterste best om hem zo goed mogelijk te begeleiden. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn… Deze avond wil je niet missen!

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders en trainers / coaches bij sportclubs, maar ook de kinderen vanaf 10 jaar en bestuurs- en commissieleden zijn welkom!

De uitvoering op vrijdag 24 maart 2023 vindt plaats in de Stadsgehoorzaal in Kampen. De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur.

De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan gemakkelijk via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen