donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenTheatervoorstelling: Waar ga je heen?

Theatervoorstelling: Waar ga je heen?

-

Theater Aan De Lijn speelt de voorstelling ‘Waar ga je heen?’. Het is een mooie, herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie. 

De voorstelling wordt vooraf gegaan door informatie over dementie.

Mia heeft een baan, maar kan zich niet goed meer concentreren. Thuis zien we het echtpaar Mia en Wim in gesprek over alledaagse onderwerpen. Mia reageert kort aangebonden naar Wim. De communicatie tussen de twee gaat steeds stroever. Wat is er aan de hand? Is het de overgang? Is ze overspannen? Na de diagnose dementie is de belangrijkste vraag: hoe nu om te gaan met Mia? Mia en Wim maken inzichtelijk waar het mis kan gaan en hoe het beter kan.

De voorstelling duurt vijf kwartier. Na de voorstelling is er met het publiek een nagesprek.

Toegangskaartje: €7,50 inclusief drankje – Betalen aan de deur met pin of QR-code.

Inloop vanaf 19:00, het programma begint om 19:30.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen