woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekThema-avond ‘Werken aan werk!’

Thema-avond ‘Werken aan werk!’

-

Op dinsdagavond  11 maart, om 20:00 uur, organiseert het CDJA IJsseldelta de thema-avond ‘Werken aan werk!’ in café Ponton. Tijdens deze avond zullen verschillende partijen met elkaar het gesprek aan gaan over (jeugd)werkloosheid. Aan deze avond zullen Pieter de Boer, arbeidsdeskundige, en Gerben Post, eigenaar Werkis Uitzendbureau, hun medewerking verlenen. Ook is er een forum samengesteld waar de partijen zullen discussiëren over verschillende vraagstukken aangaande het thema. Namens de jongeren zal Gerben de Koning Gans deelnemen aan dit forum.
CDJA“In 2013 hebben we als CDJA de jeugdwerkloosheid in de gemeente Kampen aan de kaak gesteld”, aldus Gerben de Koning Gans, “Met deze avond willen we niet alleen belichten wat de overheid kan doen, maar ook wat de werkzoekende kan doen om zijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.”.
Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn. In het bijzonder wil het CDJA werkzoekende jongeren en ouderen uitnodigen. Het eerste drankje is op kosten van het CDJA.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden per mail (ijsseldelta@cdja.nl) of via Twitter (@IJsseldeltaCDJA).

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen