Tourist info zoekt gastvrouwen en -heren

touristinfo-vvv2

 

Tourist Info Kampen wil bezoekers van Kampen op een excellente wijze informeren over wat er in de stad en de directe omgeving aan belevingen zijn. De Stadskazerne is vanaf oktober 2016 de nieuwe hoofdlocatie voor de Tourist Info Kampen, waar bezoekers en inwoners van Kampen terecht kunnen voor informatie over recreatie, horeca, accommodaties, plattegronden, uitjes, arrangementen en evenementen.

Voor de bemanning is men daarom op zoek naar gastvrouwen en –heren die als vrijwilliger willen werken in deze prachtige locatie met zicht op de IJssel, waar onder andere de Bibliotheek Kampen en het Stadsarchief Kampen zitten.

‘Ik ben heel blij met de komst van Tourist Info Kampen in de Stadskazerne. Het is een mooie startlocatie om bezoekers wegwijs te maken in Kampen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die bezoekers gastvrij willen ontvangen en hen informeren over onze stad Kampen en haar omgeving’, zegt wethouder Geert Meijering.

Wat ga je doen?
Als gastvrouw of –heer in de Tourist Info Kampen ontvang je bezoekers en maakt ze wegwijs in toeristisch/recreatief Kampen en omgeving, beantwoordt allerhande vragen en verkoopt producten zoals kaarten en cadeaubonnen.
Daarnaast help je bezoekers met het plannen van uitjes. Ook zorg je er voor dat de informatie in de Tourist Info Kampen er piekfijn uit ziet en verricht je diverse hand- en spandiensten, zoals het afhandelen van vragen via de mail en het beantwoorden van telefoontjes.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent representatief, klantgericht en communicatief vaardig in Nederlands en spreekt bij voorkeur ook Engels of Duits. Je bent bereid je te verdiepen in de toeristische mogelijkheden van Kampen en omgeving en vindt het leuk om de bezoekers en collega’s wegwijs te maken. Je kunt zelfstandig werken en kunt overweg met internet. Je woont in of in de omgeving van Kampen.
Je bent minimaal een dagdeel per twee weken beschikbaar. De openingstijden van de Tourist Info Kampen zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur, van maandag tot en met zaterdag. Tijdens de openingsuren zijn altijd 2 gastvrouwen/-heren aanwezig.

Wat bieden wij jou?
Een plezierig en interessant contact met bezoekers aan Kampen en omgeving en een prettige werksfeer met meerdere collega’s.

Heb je interesse? Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar touristinfokampen@gmail.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673