dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsTrieste aanblik door brand getroffen Kloek Pallets

Trieste aanblik door brand getroffen Kloek Pallets

-

Waar voorheen duizenden pallets stonden is nu de blik gevestigd op het door brand aangetaste asfalt en een berg verwrongen staal. De sporen van de enorme vuurzee bij Kloek Pallets zijn onmogelijk te missen. Medewerkers van het getroffen bedrijf zijn sinds het begin van deze week bezig met het opruimen van de weilanden waar de roetdeeltjes (die bij de brand zijn vrijgekomen) zijn neergekomen. Volgens deskundigen is er geen gevaar voor de volksgezondheid omdat het hier “gewoon” verbrand hout betreft.

IMG_0002

 

De politie zoekt getuigen in verband met het onderzoek naar de oorzaak van de brand bij Kloek Pallets Kampen BV, van zaterdagmiddag 8 juni jl. Zij wil in contact komen met mensen die voorafgaand aan de brand, die rond 13:00 uur uitbrak, in de omgeving van het bedrijf aan de Eckertstraat mensen of voertuigen hebben gezien, die mogelijk met de brandoorzaak in verband kunnen worden gebracht. Men kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. Het onderzoek naar de brandoorzaak is in volle gang. Hierbij wordt brandstichting niet uitgesloten.

IMG_0004

 

IMG_0022

 

IMG_0029

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen