Twee finalisten uit Kampen dingen mee voor de titel Freelancer of the Year – FOTYAWARDS

Bianca2

Op 4 april de dag van de ZZP’er horen Geertina Diertens van Looks and Dance en Bianca Diender – Schrijer van Gastouderbureau Tante Vroesh of de hoofdprijs naar Kampen komt. Zij zijn beide een van de 100 finalisten van Freelancer of the Year. 

Gratis een jaar rijden in de mini-cooper 5 deurs dat is de hoofdprijs en het dragen van de titel Freelancer of the Year.

Begin dit jaar hebben Geertina en Bianca beiden stemmen en waardering verzameld uit hun netwerk en hiermee zijn zij beide in dezelfde week weekwinnaar geworden. Geertina in de categorie Personal care & Health en Bianca in de categorie Zorg. Samen zijn ze naar BNR nieuws radio getogen en hebben ze live meegedaan aan het radio programma ZZP cafe en ontvingen beide een en een ticket om deel te nemen aan de finale.

Op 21 februari was de finale in Dordrecht, een pitch doen over jezelf en je onderneming. De pitch wordt door 12 jury- leden beoordeelt op 6 punten.
Op 4 april de dag van de ZZP’er is de prijsuitreiking in Den Haag, één all-over winnaar en één winnaar per categorie, één maandje nog in spanning, dan weten we wie zich Freelancer of the Year mag gaan noemen.

Geertina is heel blij met de waarderingen die ze heeft ontvangen en waarmee ze in haar categorie Personal care & health op nummer 3 staat. Een mooie erkenning voor haar onderneming Looks and Dance als dansdocent en kapster – visagiste en in het all-over klassement staat ze op nummer 52. Looksanddance.nl staat voor je goed voelen door te dansen en door een mooi kapsel en make-up. Want wie zich goed voelt is een gelukkig mens! Aldus Geertina die allerlei workshops geeft op gebied van dans, haar en make-up.

Bianca bedankt al haar stemmers en de mensen die de moeite hebben genomen om haar en haar gastouderbureau Tante Vroesh te waarderen ze staat op nummer 4 in de categorie Zorg en op nummer 80 in het all-over klassement. In 2011 heeft ze ook als eerste in Kampen de titel ondernemer van het jaar in Kampen mogen ontvangen. Tantevroesh.nl zorgt al ruim 9 jaar voor bemiddeling en advies in de kinderopvang tussen ouders en gastouders.

In totaal hebben er 6000 freelancers meegedaan en Geertina en Bianca behoren tot de beste 100 van nederland waar ze beide heel trots en blij mee zijn. Wie weet rijdt Geertina of Bianca binnenkort in de leuke mini Cooper die overhandigt wordt door de minister – president Mark Rutte.

Bianca

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*