Tweede editie Kampen‘s got talent

Ichthus College Kampen theater 27v2Kampen – Op donderdagavond 26 november is het weer zover, dan vindt de tweede editie van Kampen’s got talent voor groep 8-leerlingen plaats. En dat Kampen talent in huis heeft is vorig jaar wel gebleken. De leerlingen zullen ook dit jaar weer de sterren van de hemel spelen in het Kamper schoolgebouw aan de Jan Ligthartstraat. 

De jonge deelnemers worden ’s middags al in de school ontvangen en krijgen daar een personal coach. Deze personal coach is een Ichthus-leerling uit klas 4 of 5 met als eindexamenvak drama of muziek. Deze coaches geven tips aan de deelnemers, waardoor de acts nog mooier en professioneler worden.

De show van ‘Kampen’s got Talent’ begint om 19.30 uur in de aula van de school. Het wordt een spetterende show met dans, zang, muziek en cabaret. Familie, buren, vrienden en klasgenoten kunnen hun favoriet aanmoedigen. Wie wordt de trotse winnaar van de Kampen’s got talent-trofee?

Het Ichthus College heeft veel aandacht voor kunst en cultuur. De kerstmusical en de grote avond zijn een begrip in Kampen en omgeving. Hopelijk zal ook Kampen’s got Talent uitgroeien tot een waar festijn. Wie weet zal een aantal van deze leerlingen na de zomer hier op school zitten én al snel weer op het podium staan.