U2 hits uit de jaren ’80 in ‘t Ukien

Zaterdag 22 februari doet de Kamper band ‘The U2 Tribute’ ‘t Ukien weer aan. Zoals de naam al zegt, is de band een ode aan de legendarische band uit Dublin. Tijdens dit optreden neemt de band bezoekers mee op een reis door de tijd, terug naar de jaren ’80 met als soundtrack de nummers van U2.

The U2 Tribute staat garant voor een heerlijke avond U2 covers en gezelligheid. Zanger Herman van Delft, gitarist Hans Bruggeman en Kampenaren Jimmy Kooyman (bas) en drummer Martijn Rieck delen een passie voor muziek en een voorliefde voor U2.

Op 22 februari neemt The U2 Tribute je mee terug naar de jaren ‘80. De periode waarin U2 groot is geworden en waar ze ook haar meeste hits heeft gehad.

Bijzonder aan de tour is dat de band de muziek van U2 uit die periode terugplaatst in haar oorspronkelijke context. De voorstelling gaat dus over de jaren 80; wat er toen speelde, wat we dachten en voelden en hoe de muziek van U2 daar onderdeel van was. Zeker bij U2 was, en ís, de tekst en de muziek een directe reactie op wat er in de maatschappij gebeurt, dus die koppeling is eigenlijk heel logisch.

Of je er nou zelf bij was of niet, laat je meevoeren terug in de tijd. De jaren 80 met de onvergetelijke hits van U2; “Soundtrack of the 80’s”.

Tickets zijn in de voorverkoop voor €12,50 verkrijgbaar bij Blue Music (geopend op vrijdag van 12.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur), bij Tourist Info en online via de website van ’t Ukien, ukien.nl. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur 15 euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*