The U2 Tribute brengt ode aan Ierse rockband

u2tribute_persfoto

The U2 Tribute is inmiddels een begrip in Kampen en omstreken. Ook dit jaar is de band weer te vinden in cultureel podium ’t Ukien, waar ze een ode brengen aan U2.

Vorig jaar stond de band in een uitverkochte zaal en op zaterdag 29 november willen ze het publiek opnieuw laten zien wat er zo bijzonder is aan deze Ierse rockband.
De bandleden van The U2 Tribute hebben zich vanaf de oprichting in 1999 afzonderlijk en gezamenlijk ontwikkeld in het benaderen van het specifieke geluid van U2 door de jaren heen.

Zanger Herman van Delft, gitarist Hans Bruggeman, bassist Jimmy Kooyman en drummer Martijn Rieck delen een passie voor muziek en een voorliefde voor U2. Samen weten zij een bijna perfecte kopie van deze band neer te zetten. The U2 Tribute laat in een twee uur durende show zien wat de band uit Ierland in de afgelopen 35 jaar heeft voortgebracht. Van nummers als ‘Sunday Bloody Sunday’ en ‘Where The Streets Have No Name’ via ‘One’ en ‘Beautiful Day’ tot nummers van het onlangs uitgebrachte album ‘Songs of Innocence’. Dit alles beïnvloed door het specifieke gitaargeluid van The Edge, de indringende vocals van Bono en de stuwende ritmesectie van Adam en Larry. The U2 Tribute staat garant voor een unieke beleving van het U2-gevoel.

Kaarten voor het optreden op zaterdag 29 november zijn voor 8 euro verkrijgbaar in de voorverkoop bij Blue Music, De Fantast of via de website van ’t Ukien. Aan de deur zelf kost een ticket € 12,50. De zaal gaat open om 20:30 uur. Meer informatie over dit concert is te vinden op www.ukien.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*