Uitnodiging inspiratiebijeenkomst KAMPERKRACHT op 10 maart a.s.

KamperKrachtLemkafoto6FotoTennekesklein.110025

Op dinsdag 10 maart 2015 organiseert de gemeente Kampen van 15.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum Reyersdam een inspiratiebijeenkomst voor maatschappelijke organisaties en maatschappelijke doeners in Kampen. Doel van deze bijeenkomst is u kennis te laten maken met KAMPERKRACHT én inspirerende verhalen, ideeën en tips over maatschappelijk meedoen in Kampen op te halen.

Voor wie?
KAMPERKRACHT is van én voor de samenleving. Iedere organisatie, vereniging of individu die op zijn of haar manier een bijdrage levert aan het maatschappelijk meedoen in Kampen, is voor de bijeenkomst uitgenodigd. Van een vrijwilligersorganisatie tot een zorgaanbieder die met vrijwilligers werkt. Maar ook sportverenigingen, kerken en scholen zijn welkom. We zijn op zoek naar zoveel mogelijk maatschappelijke doeners in Kampen.

Wat is KAMPERKRACHT?

Kamperkracht-weggeefschuurslider3.111520

KAMPERKRACHT is een initiatief waarbij de samenleving elkaar inspireert met leuke en bijzondere verhalen, ideeën en tips over maatschappelijk meedoen in Kampen. Denk aan de initiatiefneemster van de Weggeefschuur, die ervoor zorgt dat goede spullen niet zomaar worden weggegooid, maar daar terecht komen waar ze nodig zijn. Of de werkgroep 55+ van Dorpsbelangen Wilsum, die verschillende activiteiten organiseert voor dorpsgenoten van 55 jaar of ouder. Of de vrijwilligers van speeltuin Akelei, die meerdere keren per jaar verschillende activiteiten organiseren voor jong en oud, zoals het eieren zoeken met Pasen en de Straatspeeldag. Er gebeurt al heel veel in Kampen, KAMPERKRACHT maakt dit zichtbaar. Al deze inspirerende verhalen, ideeën en tips worden gedeeld op het inspiratieplatform www.kamperkracht.nl en via Facebook en Twitter.

Nieuwsgierig? Bekijk dan eens de video over de Weggeefschuur of het Dolfijnenhuis.

Inspireer of laat je inspireren!
KAMPERKRACHT is bedoeld om inspiratie op te doen of inspiratie te delen. KAMPERKRACHT richt zich niet dus direct op activering. U vindt op het inspiratieplatform dus geen vacatures. Daarvoor wordt op het platform verwezen naar verenigingen, platforms en andere vrijwilligersorganisaties in Kampen.

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 maart a.s. van 15.00 – 17.00 uur in wijkcentrum Reyersdam in Kampen (Reijersdijk 2, 8262 CN, Kampen). Alle maatschappelijke doeners uit Kampen zijn voor de bijeenkomst uitgenodigd. U meldt zich aan door een e-mail te sturen naar Ellen Mulder, communicatieadviseur sociaal domein gemeente Kampen, via: e.mulder@kampen.nl. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 6 maart 2015. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Heeft u zich al aangemeld voor de bijeenkomst, dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.

Heeft u een inspirerend verhaal of idee? Deel het met ons!
Heeft u voorafgaand aan de bijeenkomst al inspirerende verhalen of ideeën over maatschappelijk meedoen in Kampen die u graag met ons wilt delen? Stuur deze dan naar Ellen Mulder, communicatieadviseur sociaal domein gemeente Kampen via e.mulder@kampen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*