dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegioUitslagen Delta Ruiters

Uitslagen Delta Ruiters

-

In het warme weer van afgelopen zaterdag konden de ponyruiters van start tijdens een dressuurwedstrijd in o.a. IJsselmuiden. Zon zweet en doorzettingsvermogen hebben zij laten zien.


’s Morgens om 9 uur mocht Sophie Riezebos de wedstrijd aftrappen in de klasse Z1. Zij wist bij beide proeven een mooie eerste prijs te behalen met haar merrie Mulan.


Na de Z1 ging de wedstrijd verder met de klasse B, cat. A/B/C. Hier moest gestreden worden voor de beste punten. Sophie Post met Macho reed 211,5 punten bij elkaar in hun eerste proef en deed er een halve punt bij in hun tweede proef (212 punten). Beide keren mocht zij de eerste prijs ophalen.


Lizzy Boer reed heel constant tijdens haar twee proeven met Bliksem. Haar eerste proef was goed voor de tweede plek met 198,5 punten en haar tweede proef behaalde ze zelfs de eerste prijs met 189,5 punt.
In de klasse B, cat. D/E mochten de meiden de eerste proef achter Sem Henniphof met zijn pony Finn aansluiten. Hij reed maar liefst 212 punten bij elkaar met zijn stoere schimmel. De tweede proef gunde hij het ook wel een meisje en werd hij tweede met één punt verschil met nummer één (193,5 punt).


In de klasse L1, cat A/B/C zette Lisa Post haar beste beentje voor met Mini- Hoeve’s Elphis en dat werd beloond door de jury met 206 punten bij de eerste proef voor deze klasse. De tweede proef zette Sherise Slendebroek met Goldsberg’s Chilayne alle zijlen bij. Dit zag de jury ook en beloonde dit met 187 punten en de winst van de tweede proef.


De zusjes Slendebroek waren elkaars concurrenten in de klasse L1, cat. D/E. Zaterdag was Sherise de beste met DJ volgends de jury en zij reed tweemaal naar de eerste plek.


Lisanne van den Berg ging van start in de klasse M1. Na een nette proef met 197 punten ging Lisanne met een goed gevoel naar huis en met de eerste prijs.
Sophie Post reed met Mini Hoeve’s Alègro in een gecombineerde klasse. De L2, cat A/B/C en de M1, cat A/B werd samen gevoegd. Sophie reed met haar pony een M1 proef. Haar tweede proef werd goed beoordeeld en was goed voor 186 punten en een eerste prijs.


In de klasse L2, cat. D/E kwam Katja Veldhoven van start met haar Browny Dutch. Haar proeven heeft ze netjes afgelegd. Haar eerste proef greep ze net naast de eerste prijs, maar dit liet ze zich bij de tweede proef niet weer gebeuren en won ze deze met 194 punten.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen