Uitslagen Deltaruiters.

Het weekend stond in het teken van de springruiters. Zowel de ponyruiters als de paardenruiters zijn van start gegaan.

In Genemuiden tijdens het indoor springwedstrijd bij de Zwartewaterruiters zijn o.a. de gezusters Slendebroek gestart.
In de klasse B cat. abc is Sherise Slendebroek gestart met Goldberg’s chilayne. Het eerste parcours waren zij foutloos en krijgen zij 76 stijlpunten, die goed waren voor de 1e prijs.

Ook het tweede parcours werd foutloos verreden en behaalden zij de 3e prijs.
Door beide goed prestaties mocht deze combinatie de finale rijden. Na een foutloos finale parcours en foutloze barrage met een snelle tijd, behaalden Sherise Slendebroek en haar pony de derde plaats in de finale.

Roselyn slendebroek startte met Fly de la noyelle in de klasse BB cat. en reden een foutloos parcours met 73 stijlpunten. Daarna gingen ze voor een rondje in de klasse B. Dit voor de allereerste keer op deze hoogte gesprongen in wedstrijdverband. Dit deed deze combinatie niet onverdienstelijk. Een foutloze ronde, met 73 stijlpunten en ook nog een 3e prijs ging er mee naar huis.
Ook Jojanneke Slendebroek startte in de Klasse BB maar dan met haar pony Hertog. Het eerste parcours reden zij een foutloze ronde dat goed was voor 72,5 stijlpunt en een 2e prijs. Hun tweede parcours was goed voor de 1ste prijs.

In de klasse M, cat  c/d/e is Kyra Snoeijer met haar pony Don Gravin gestart. In het 1e parcours een foutloos parcours, tijdens de barrage helaas een balkje. Hiermee  toch nog een 3e plaats behaald. Het 2e parcours progressief dat gelijk op tijd gereden wordt. Reden zij een foutloos parcours in een mooie tijd. Dit was goed voor een 2e prijs. Op naar het NK volgende week.

Anouk Lorist reisde af naar Wezep. Daar reed zij samen met haar paard Mirage (Hermantico) een mooi rondje ineen zeer groot deelnemersveld. Haar rondje in de klasse B werd gewaardeerd met 80 stijlpunten die tevens goed waren voor een 2e prijs.

uitslagen van afgelopen weekend van de ruiters van de Deltaruiters.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.