woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsUitslagen Deltaruiters

Uitslagen Deltaruiters

-

Afgelopen zaterdag is Lieke Mos afgereisd naar Balkbrug Klein Oever om daar te starten met haar 6 jarige pony Voice. Met een foutloos rondje in de 1.00 cm klasse die in combinatie gesprongen werd met de C/D/E pony’s. Mocht deze combinatie barrage rijden en werden zij ondanks een balkje 4e in het klassieke parcours. Later op de dag mocht Lieke Mos haar tweede parcours rijden. Dit was een progressieve parcours, die zij foutloos doorkwamen en een tweede tijd hebben neergezet.

Sherise Slendebroek met Goldberg’s Chilayne

In Vollenhove werd er dressuur gereden voor en door de ponyruiters. Sherise Slendebroek reed met haar pony DJ in de 1e proef in de klasse B , cat. D/E met 207 punten bij elkaar. Haar tweede proef viel ze net buiten de prijzen met 200,5 punt. Maar met al deze winstpunten is haar maximale winstpunten in deze categorie alweer behaald en gaat ze door naar de Klasse L1.
Met Goldberg’s Chilayne rijdt Sherise Slendebroek in de 2e proef naar een 2e plaats met 187,5 punt in de L1 abc.

Roselyn Slendebroek startte met met Oraya Emelwerth in de klasse B, cat. D/E naar een 2e prijs met 197 punten voor hun de 1e proef. Hun tweede proef met 201 punt was tevens goed voor een 2e prijs.
Met Chavello’s Golden Cutie rijdt Roselyn Slendebroek in de L1, cat D/E naar een 1e plek met 192,5 punt.

In de klasse L2 startte Meike Bliek met haar witte pony Zedje voor de eerste keer. Dit ging zeker niet onverdienstelijk. Ze reed zowel bij haar eerste proef met 206,5 punt en tweede proef met 199 punten naar een eerste prijs. Ze hebben gelijk 5 winstpunten na een keer L2 te hebben gestart binnen.

Ook Sophie Riezebos is naar Vollenhove afgereisd. Samen met haar pony Mulan reed zij in de klasse M2, cat. D/E twee dressuurproeven. Bij beide proeven reed de combinatie naar de eerste plek. Dit met 202 en 201 punten voor hun winnende proeven.

In Nunspeet kwam Linda Kok aan de start met Wandermaerchen. De combinatie voelt goede vooruitgangen en dat was ook te zien in de uitslag. Voor een eerste keer in de klasse Z2-ZZL te starten en dan met 227,5 en 239 uit de ring komen is best knap. Hiermee mochten zij ook twee keer de 1ste prijs op halen.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen