uitslagen Deltaruiters o.a. Overijsselse kampioenschappen

Foto van auteur

Vrijdagavond is Lisa van Wijnbergen helemaal naar Denekamp gereden voor de Regio kampioenschappen. Daar heeft zij met haar pony Steenakkers Donja een goede proef neergezet in een sterk deelnemersveld van 32 ruiters. Lisa van Wijnbergen behaalde een mooie 3e plek op het podium en werd daarmee 3e van heel Overijssel met 195 en 211 punt en een score van 67,667% in de klasse B cat. D/E.

Lisanne van den Berg reisde ook naar Denekamp dit weekend om haar titel Kringkampioen uit te breiden met de titel Overijsselse (Regio) Kampioen. Zij reed een nette proef in de klasse L1, cat. D/E met haar pony Mabel. Die proef werd beoordeeld en beloond met een score van 66,583%. Daarmee mag Lisanne van den Berg zich nu ook Regiokampioen noemen. Zij heeft zich tevens geselecteerd voor de Nederlandse kampioenschappen op 2 april in Ermelo.

Ook in Kampen werd er gestreden voor de titel van de dressuurbokaal door de ponyruiters.
Sherise Slendebroek met Goldberg’s Chilayne startte in de klasse B, cat. abc. Voor haar eerste proef krijgen zij als combinatie 193,5 punt van de jury en behaalden daarmee de 2e prijs. Tijdens de tweede proef dedzen ze er een schepje bovenop en behaalden zij een 1ste plek met 201.5 punt. Met deze beide prestaties had Sherise Slendebroek zich geselecteerd voor de finale die in de avond gereden zou gaan worden. Dit was een spannende ervaring, maar ze heeft zich dapper laten zien tijdens de proef in de Finale ronde. De 2 verschillende jury’s beoordeelden haar beiden met 199 punt en werd zij 7e van de 13 startende deelnemers uit verschillende klassen.

In de klasse B, cat D/E startte Jojanneke Slendebroek met haar pony Chavello’s Golden Cutie. Dit was de tweede wedstrijd van deze combinatie en dat deden zij niet onverdienstelijk. De eerste proef werd beloond met een 4e plek, waar Jojanneke Slendebroek 211 punten bij elkaar heeft gereden met haar nieuwe topper.

Zaterdag vroeg in de ochtend is Maxime van Dijk afgereisd naar Lelystad met haar paard Kokulan. Daar is zij al lekker op tijd gestart in de klasse Z1. Na twee nette proeven die beloond werden met met 223,5 en 214,5 punt, mochten zij als combinatie met twee keer de winst naar huis.

Gerelateerde Berichten

Plaats een reactie