donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeIJsselmuidenUitslagen Paardensport Delta Ruiters

Uitslagen Paardensport Delta Ruiters

-

De aftrap van het indoor seizoen bij de Deltaruiters in de manege is gedaan. Het indoor Maarle springen is afgelopen zaterdag gestart met de ponyruiters. Woensdag 5 oktober gaat het springconcours verder voor de paarden, tot en met zaterdag 8 oktober. Voor mooie paardenspringsport bent u van harte welkom aan de paralelweg in de mooie accommodatie van De Deltaruiters. 

Zaterdag 1 oktober zijn er verschillende ponyruiters gestart in verschillende springrubrieken. Ze hebben allemaal ontzettend hun best gedaan. Hieronder de prestaties van de prijswinnaars.

Sophie Post wist de winst te pakken in de springrubriek 70 cm met Mini Hoeve’s Alègro  tijdens het eerste parcours. Dit door 75 stijlpunten te verdienen tijdens deze rit.

Bij het tweede parcours over de 70 cm wist Meike Bruins met haar B pony Kyra met 75,5 stijlpunten de rubriek te winnen.

In de rubriek 80 cm D en E pony’s werd er flink gestreden tijdens het eerste parcours. Jojanneke Slendebroek startte met Djambalaya de la Tiny en kregen samen 77 stijlpunten die goed waren voor een 2e prijs.

Katja Veldhoven wist met Browny Dutch 80 stijlpunten te verdienen tijdens hun tweede parcours en wonnen daarmee deze ronde.

Aan het einde van de dag werden de parcoursen van 1.10 en 1.20 gereden. In deze rubriek kwam Kyra Snoeijer in actie met Don Gravin. Hun eerste parcours in het 1.10 was goed voor de winst door een snelle tijd te rijden in hun barrage. Het tweede waren de andere ruiters sneller.

Door de ponyruiters werd er elders ook nog dressuur gereden. Alicia borghouts is zaterdag van start gegaan met haar pony ‘In wild krystal’ op hun 3e wedstrijd in de klasse B. Ze hebben twee keer een nette proef neer kunnen zetten die door de jury beloond werd 210 en 203 punten. Daarnaast met ook twee keer een 1ste prijs.

Zondag 2 oktober is Yinthe Schutte met haar paard Oortje gestart op het CC in Mariënheem. Hier sprongen ze in de rubriek 1.00 en 1.10 meter. Bij de klasse 1.00 werden ze beloond met een mooie 3e plek van de 80 starts. Op naar het Maarle indoor springconcours in IJsselmuiden op 8 okt.

 

Verslag:

Jantien Westendorp,
namens de Deltaruiters

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen