woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsUitslagen van de deltaruiters

Uitslagen van de deltaruiters

-

In Nunspeet werd er op 1 april een Bixie wedstrijd verreden en dit was geen grap. Jennifer en Janoah Riezebos hebben hier met hun pony de nieuwe Bixie BF-proeven gereden. Dit deden de kids wel erg goed en dat werd ook door de jury beloon met een 1ste prijs voor Jennifer en voor Janoah We hebben gisteren de nieuwe Bixie BF-proeven gereden. Jennifer was 1e geworden en Janoah mocht de 2e prijs ophalen.
Jennifer mocht ook nog een Bixie-parcours springen en behaalde hier ook nog een 2e prijs.

Meike en Zedje hebben met de start van het outdoor-seizoen modder, regen, kou en wind getrotseerd. Zaterdag zijn ze gestart bij de 4,5 kilometer lange oefencross in Hellendoorn. Dapper stuurde ze haar Zedje over de hindernissen. Zedje genoot met volle teugen en het leverde weer prachtige plaatjes op. Zondag zijn ze gestart in Ruinerwold en reden ze twee rondjes in de 60 cm. Categorie A/B/C werd over 50 en 60 cm in handicap verreden en met 78 en 76 stijlpunten namen ze twee keer de 3e prijs mee naar huis.

Hannah Keizer heeft vrijdag meegedaan met een kwaliteitsbeoordeling voor 4-jarige paarden in Bathmen. Zij deed mee met het paard “On his way” en zij behaalden een 2e prijs. Dit was een super leuke ervaring, want ze gingen er heen voor wat ervaring op vreemd terrein en dat het paard bij de prijzen liep maakte Hannah wel erg blij.

Jorita Meuleman is zaterdag in Genemuiden gestart waar de eerste Hofvlietvilla Dressuurbokaal werd verreden. De combinatie reed zich bij de eerste proef in de klasse M2 met Lady Leatherdale JJ naar een 2e prijs. De tweede proef was goed voor de 1e prijs.
Nikki Smeman reed ook in de klasse M2 in Genemuiden met haar Kardashian. Zij deden stuivertje wisselen met Jorita Meuleman op het erepodium. Nikki Smeman reed de eerste proef haar paard naar de 1ste plaats en de tweede proef naar de 2e plek.

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen