Uniek kookboek in de maak met verhalen van Kamper grond

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een uniek verhalenkookboek met herkenbare, aansprekende en ontroerende Kamper verhalen verteld door bewoners van Woonzorgcentrum Margaretha aan de Burgwal in Kampen. De verhalen zijn gekoppeld aan traditionele en/of vergeten gerechten. In het boek wordt de lezer meegenomen naar unieke Kamper plekken die gerelateerd zijn aan het persoonlijk verhaal van de bewoners en hun favoriete gerecht. Henk Talsma, chef-kok van restaurant MaGreet in het woonzorgcentrum, geeft deze gerechten een moderne ‘bite’.

Bewoners zijn trots om hun verhaal te delen en vinden het fantastisch om terug in de tijd te gaan. De aandacht voor hun verhaal raakt ze en geeft ze energie. Het boek verschijnt in november dit jaar.

Bekijk de video van de “making-of’ hierboven in de player.

Ook u kunt uw steentje bijdragen aan het realiseren van dit unieke project.
Een boek uitgeven kost geld. Om dit mooie initiatief te realiseren, zoeken de initiatiefnemers sponsoren. Bij voorkeur lokale en regionale bedrijven en organisaties die een financiële bijdrage willen leveren. Vanuit de gasthuisgedachte staan ze open voor wederkerigheid en gaan ze graag in gesprek voor een eventuele tegenprestatie.

Wilt u een bijdrage leveren? Stuur een e-mail naar: verhalenomtesmullen@gmail.com. Een van de initiatiefnemers neemt dan contact met u op.

Tot slot: Alle bijdragen, groot en klein, zijn van harte welkom. Ook door het bestellen van een aantal boeken levert u een bijdrage.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*