Unieke escaperoom in Kampen geopend

kamper eventsEscaperooms zijn helemaal in op het moment, door het hele land worden nieuwe locaties geopend met verschillende thema’s. Ook inwoners van Kampen kunnen sinds kort een escaperoom in de eigen woonplaats bezoeken, want sinds half mei is Kamper Events een eigen versie begonnen op een unieke locatie in de Kamper binnenstad. De Nieuwe Toren is het decor van dit spannende spel dat ook veel bezoekers van buitenaf moet gaan trekken. Daarnaast wordt er hard gewerkt om de escaperoom ook in het Duits en Engels te vertalen.

“In een escaperoom wordt een groep opgesloten om door het oplossen van puzzels en raadsels binnen een uur weer te kunnen ontsnappen”, zo vertelt Johan Otter. “Onze escaperoom in de Nieuwe Toren staat in het teken van de (half verzonnen) geschiedenis rondom de Nieuwe Toren, een monniksorde ontdekt dat de brand in het Heilige Geestgasthuis is aangestoken. We vragen de bezoekers om te helpen dit mysterie binnen een uur op te lossen”, vult Melvin Brandenburg hem aan.

“We hopen naast een prachtig concept voor bewoners van Kampen ook een bezoekerstrekker voor mensen van buitenaf te hebben neergezet. Veel escaperooms worden bezocht door mensen vanuit het hele land, we zouden deze mensen graag beter kennis willen laten maken met Kampen. Door middel van arrangementen willen we zorgen dat deze bezoekers ook verder Kampen intrekken.” legt Jos Hogenbirk de visie van Kamper Events op dit nieuwe spelconcept uit.

De Escaperoom in de Nieuwe Toren is te spelen met maximaal 6 personen per groep, de kosten bedragen € 75,- per groep,per spel. Meer informatie vindt u op www.escaperoomkampen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*