Unieke samenwerking voor GV DOS Kampen

12 weken geleden is GV DOS gestart met een unieke samenwerking. Men heeft de handen in één geslagen met het Prisma en theater productie Dramastrada.

Van de vier scholen die binnen Prisma aanwezig zijn, zijn 3 kinderen per school uitgenodigd om mee te doen met theater onbeperkt. Luisella Lai van dramastrada heeft veel ervaring in het geven en maken van theater met kinderen met een beperking. GV DOS had al jaren de wens om voor deze doelgroep iets unieks te starten en zo is dit prachtige project van de grond gekomen.

Dinsdag 23 juni zijn er 2 voorstellingen voor de bovenbouw van het Prisma en speciaal uitgenodigde reguliere basisscholen en woensdag 24 juni om 19.30 uur start de voorstelling voor alle belangstellende. Het theater stuk duurt ongeveer 45 minuten. Het is een stuk door de kinderen gemaakt over anders zijn. Hierdoor krijgt de voorstelling een persoonlijke uitstraling van de kinderen zelf en bezorgt het u zeker kippenvel.

‘Wij hopen komend school jaar deze samenwerking voor te kunnen zetten en nog meer prachtige voorstellingen te kunnen maken’.

gv dos

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*