zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenUnieke Tribute-show brengt hulde aan de legendarische Whitney Houston

Unieke Tribute-show brengt hulde aan de legendarische Whitney Houston

-

Op 28 mei is in de Stadsgehoorzaal een speciale show te zien genaamd “Tribute to Whitney”. Deze show is een eerbetoon aan de legendarische Whitney Houston en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van haar muziek en iedereen die houdt van een boeiende live-uitvoering.

20 jaar geleden speelde ze in Ahoy Rotterdam. Nu presenteert de Zwolse band ‘Tribute To Whitney’ met trots hun indrukwekkende Whitney Houston-tribute. Met deze voorstelling wil de band niet alleen eer betuigen aan de legendarische zangeres maar ook een modern licht werpen op haar tijdloze repertoire.

 “Tribute to Whitney” zal een avond zijn vol prachtige muziek en herinneringen aan een van de grootste stemmen aller tijden. Met een repertoire van Houston’s grootste hits en een eerbetoon aan haar buitengewone talent, streven we ernaar om het publiek te betoveren en te inspireren.

Het publiek kan zich verheugen op een meeslepende en aaneengesloten show, waarbij alle hoogtepunten uit het rijke repertoire van Whitney voorbij zullen komen. Bereid je voor op een avond vol hits. Daarnaast zullen ook haar minder bekende pareltjes de revue passeren. Van “I Will Always Love You” tot “Greatest Love Of All” en nog veel meer. Deze tribute-show belooft een onvergetelijke avond vol emotie, passie en nostalgie te worden.

De organisatoren van deze show hebben met veel zorg en toewijding gewerkt aan het creëren van een eerbetoon dat recht doet aan de erfenis van Whitney Houston. Het doel van de show is om alle essentiële elementen te vangen en er een eigen draai aan te geven, waarin haar levensverhaal in haar jonge jaren centraal staat tot aan de Bodyguard.

Het is een eer om haar legacy voort te zetten en het publiek opnieuw te laten genieten van haar tijdloze muziek. “ aldus Noa Lué die de uitdaging heeft gekregen om Whitney’s muziek eigen te maken.

Mis deze unieke ervaring niet! Zet de datum alvast in uw agenda: 28 mei 2024. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten kunt u terecht op https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl

Bij onze redactie liggen twee vrijkaartjes klaar. Wil jij kans maken op een vrijkaartje? Stuur dan een email naar de redactie van KampenOnline.

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen