dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsCollege ontstemt over vertraging werkzaamheden Veilingweg

College ontstemt over vertraging werkzaamheden Veilingweg

-

straatwerkWoensdag 23 oktober ontvangen de omwonenden van de Veilingweg in IJsselmuiden wederom een brief van de gemeente Kampen met een aangepaste planning van de werkzaamheden. De eerder aangekondigde gedeeltelijke opening is vertraagd naar 8 november. In deze tweede brief biedt de gemeente haar excuses aan voor de vertraging.

Op 25 september hebben de bewoners van de wijken Zeegraven en Oosterholt-Noord een brief ontvangen van de gemeente Kampen over de vertraging van de werkzaamheden aan het kruispunt van de Veilingweg met de Oosterholtseweg. In deze brief is aangekondigd dat tijdens de herfstvakantie de weg deels zou worden geopend.
Vorig week is tijdens de aanleg van de brug in de Veilingweg gebleken dat het brugdek enige aanpassing behoeft om het verkeer veilig over de brug te geleiden. Feitelijk komt het erop neer dat het projectteam tijdens de uitvoering heeft besloten in te zetten op een breder wegoppervlak op de brug. Hiermee voldoet de brug voor de komende 40 jaar aan de gewenste veiligheid en breedte. De hiervoor alsnog uit te voeren werkzaamheden hebben als vervelende consequentie dat de Veilingweg niet deze week, maar op 8 november wordt opengesteld.Wethouderekker
Wethouder Martin Ekker is niet te spreken over de zoveelste tegenslag: “Je kunt rustig stellen dat wij behoorlijk balen van al die vertragingen. Het geduld van de omwonenden wordt zwaar op de proef gesteld. Dit project wordt gebruikt als voorbeeld hoe het in de toekomst vooral niet moet. Daarnaast zal een uitgebreide evaluatie plaatsvinden, want dit mag niet meer gebeuren”, aldus Ekker, die tijdens de herfstvakantie wethouder Treep op dit dossier vervangt.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen