zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVanaf januari 2014 kentekenparkeren in de binnenstad van Kampen

Vanaf januari 2014 kentekenparkeren in de binnenstad van Kampen

-

naamloos

Vanaf begin januari 2014 voert ook de gemeente Kampen kentekenparkeren in bij het betaald parkeren in de binnenstad. Vanaf dat moment zijn 41 automaten omgebouwd en aangepast aan de eisen van de tijd.

Bij kentekenparkeren vormt het kenteken de sleutel voor het betalen van parkeergeld. Wanneer een bezoeker betaalt bij de parkeerautomaat, dan voert hij zijn kenteken in bij de automaat, bepaalt de parkeertijd en betaalt dan met muntgeld, pin of mobiele telefoon. Een parkeerkaartje achter de voorruit leggen is dan niet meer nodig. Door het invoeren van een kenteken, legt de bezoeker vast dat hij betaald heeft. Bij kentekenparkeren controleert de parkeercontroleur of u betaald heeft door het kenteken te scannen.

Eerst wennen

De invoering van kentekenparkeren is op dit moment nog een proef. In eerste instantie krijgt u dus nog gewoon een parkeerticket en moet u die nog achter de voorruit leggen. Op dit ticket wordt het kenteken geprint. Wanneer de proef is afgelopen, is het parkeerticket niet meer nodig.

Meer weten over kentekenparkeren? Kijk dan op www.kampen.nl/parkeren.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen