zaterdag, april 20, 2024

HomeNieuwsVerlies Reflex Dames 1 ondanks goed spel

Verlies Reflex Dames 1 ondanks goed spel

-

reflexHet eerste van Reflex speelde zaterdagmiddag tegen de dames van WSV uit Warnsveld. De Reflexdames beleven tot nu toe een moeizame seizoenstart en haalden slechts negen punten uit de vier wedstrijden. Er zit veel kwaliteit in de ploeg, maar dit komt er tot nu toe nog niet goed genoeg uit. Dat bleek ook nu weer. Reflex liet goed spel zien, maar tegen dit WSV dat was nog niet genoeg voor de winst. De tegenstander was deze middag sterker (3-1).

De ploeg uit Warnsveld wist de dames van Reflex vanaf het eerste fluitsignaal goed onder druk te zetten. De gasten hadden een aantal goede aanvalsters met een behoorlijk scorend vermogen. Met name de middenspeelsters kwamen er goed door. Reflex had de grootste moeite deze ballen tegen te houden. De eerste set werd met 17-25 door WSV gewonnen. In de tweede set was Reflex de gasten de baas. Er werd met druk geserveerd en aanvallend werd er veel gescoord. De rollen waren nu omgedraaid en Reflex won nu met 25-16.

In de derde set sloop de wisselvalligheid weer in het spel van de Kampenaren. Het team van trainer Hans Verstappen maakt hier en daar te veel onnodige fouten waardoor WSV gemakkelijk op een voorsprong kwam. Reflex wist dat niet meer goed te maken waardoor de set met 16-25 een prooi voor de gasten was.

De dames mochten nu voor het vierde maal dit seizoen strijden om een vijfsetter. Deze leek er ook aan te komen, want Reflex had setwinst in het vizier en dus alle kans om de setstand weer gelijk te trekken naar 2-2. De stand ging gelijk op en de ploegen waren behoorlijk gewaagd aan elkaar. Toch lukte het de Kampenaren niet deze belangrijk set binnen te slepen. De ploeg uit Warnsveld was net te sterk voor Reflex. Daarmee werd de vierde set gelijk de laatste set (22-25) en kon WSV met een verdiende winst huiswaarts keren.

Volgende week zaterdag spelen de dames om 15.30 uur tegen Orion D1 in Doetinchem.