Daders vernieling Vita fleur mogelijk vastgelegd op camera

Bij bloemenhuis Vita Fleur aan de Gasthuisstraat in Kampen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag vernielingen gepleegd. Voor de ondernemers van de straat is dit nu al de vierde keer in korte tijd.

Onbekenden hebben aan de voorzijde van het pand een redelijk dure ruit vernield. Er moet nog al wat moeite voor gedaan zijn, want het betreft hier (zoals duidelijk op de foto te zien is) een vrij dikke ruit. “Er is geen steen doorheen gegooid want er lag niets in de winkel, dit is gewoon een moedwillige vernieling” Monique is er nog steeds boos over: “We zijn nu al de vierde op rij met vernielingen, op het moment dat we de politie bellen zijn de vogels natuurlijk al lang weer gevlogen. Ons wordt aangeraden bij een volgende keer 112 te bellen, mogelijk komt er dan wel direct politie”

Via Facebook word de dader of daders opgeroepen zicht te melden, want Vita Fleur heeft echter een troef achter de hand, gebeurt dit niet dan zullen de camerabeelden (meerdere bedrijven aan de Gasthuisstraat hebben camerabewaking) mogelijk online worden gezet. “Dit is veel te gek, iedereen moet werken voor z’n centen, d’r is niets weggenomen, er is geen steen door de ruit gegaan, dit is gewoon vandalisme..”

Vita fleur vernieling