Versterkingen voor selectie Wit-Blauw/Green Organics

Kampen – In het nieuwe seizoen 2019-2020 versterken maar liefst drie nieuwe heren de selectie van WitBlauw/Green Organics. Ynze Steen (21) komt over van stadsgenoot kv Dos Kampen. De broers Corné Prins (24) en Jeffrey Prins (21) maken de overstap van KV Elburg naar Wit-Blauw/Green Organics.

Ynze Steen korfbalt op dit moment bij de stadsgenoot in het tweede, waarmee hij op het veld en zaal degradeerde naar de 2e klasse. Ynze over zijn keuze: “Ik heb ervoor gekozen om naar Wit-Blauw te gaan, omdat ik hier meer uitdaging zie, persoonlijke ontwikkeling en bij Dos het plezier in korfbal mistte. Daarnaast ken ik veel mensen binnen de vereniging en kijk ik er naar uit om volgend seizoen voor Wit-Blauw te spelen.”

De broers Corné Prins en Jeffrey Prins hebben afgelopen jaren in de selectie van KV Elburg gekorfbald. Jeffrey: “Na 16 jaar gespeeld te hebben bij KV Elburg ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, om mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen en zo veel mogelijk te leren. Daarom hoop ik na de zomer graag aan te sluiten bij de selectie van Wit Blauw.” Corné: “Na 18 jaar bij KV Elburg gekorfbald te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarbij is Witblauw op mijn pad gekomen, een club die al jaren op een hoog niveau speelt. Ik wil mezelf verder ontwikkelen op een hoger niveau en daarvoor is dit de juiste stap. Nadat ik heb meegetraind en een goed gesprek heb gehad met de TC, heb ik besloten mij bij de selectie van Wit-Blauw aan te sluiten. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

“Wij wensen hen heel veel plezier bij Wit-Blauw/Green Organics en hopen dat ze zich snel thuis gaan voelen” Aldus de technische Commissie en bestuur vn Wit-Blauw/Green Organics

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*