Vertrek Deckers bij Quintus

Maaike Deckers is sinds een jaar directeur van Quintus, centrum voor Kunsteducatie in Kampen. Om persoonlijke redenen heeft zij onlangs besloten deze functie per 1 november 2015 te beëindigen. ‘Haar motieven om de functie neer te leggen respecteren we. Wel betreuren we het dat zij na deze betrekkelijk korte periode weer vertrekt uit onze instelling.’

Gedurende het afgelopen jaar heeft Maaike zich met buitengewoon veel energie en kennis van zaken ingezet om Quintus strategisch en tactisch voor te bereiden op een proces van herstructurering en verzelfstandiging. Het personeel van de instelling werd daar steeds nauw bij betrokken.

Zij werd bovendien in haar voornemens gesteund door de Bestuurscommissie, die er op zal toezien dat dit veranderingsproces onverminderd zal worden voortgezet.

Het is de zorg van de Bestuurscommissie per 1 november te voorzien in verantwoorde en adequate leiding van de instelling. Daarover vindt momenteel intern overleg plaats en vanzelfsprekend ook met de verantwoordelijke portefeuillehouder in het College van Burgemeester en Wethouders.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*