Verwendag voor kankerpatiënten

Op maandag 29 september organiseert LeMKa een verwendag voor kankerpatiënten. Deze dag wordt gehouden van 10.00 – 16.00 uur aan boord van de Veerman van Kampen. Diverse mensen werken belangeloos mee aan deze dag, zodat er een gevarieerd aanbod is: aquarelleren, kleuradvies en gezichtsopmaak,  verzorging handen en nagels, haarverzorging,  massages en van iedereen wordt een mooie portretfoto gemaakt. Verder is er koffie, thee en een lekkere lunch.

De verwendag wordt weliswaar gehouden in de Borstkankermaand, maar is absoluut niet alleen bedoeld voor borstkankerpatiënten. Iedereen die te maken heeft met kanker is welkom. De dag wordt u kosteloos aangeboden. Er is plaats voor 30 gasten, dus meld u z.s.m. aan via info@lemka.nl . Ongeveer een week van te voren krijgen de gasten verdere informatie over deze dag.

LeMKa biedt in het inloophuis een luisterend oor, een veilige plek voor onderling contact, ontspanning en ondersteuning. Het inloophuis is geopend op dinsdag van 13.30 – 16.30 uur en op vrijdag van 10.00 – 12.00 uur, Noordweg 129. Meer informatie: www.lemka.nl, telefoon 06 39 60 69 36.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*