zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuws* Update* Video: Het groot Kamper dictee 2014

* Update* Video: Het groot Kamper dictee 2014

-

Donderdagavond werd in de raadszaal van het Kamper Gemeentehuis het Groot Kamper Dictee gegeven. Afgevaardigden van bijna alle Kamper politieke partijen waren vertegenwoordigd. Zij streden samen met burgemeester Koelewijn en wethouder Tabak om de ‘Eij ‘t ook eurd’-trofee die herinnert aan de rubriek in het Kamper dialect die Jan Keuter vijftig jaar achtereen schreef.

Tijdens het Groot Kamper dictee waren er ook diverse sprekers die in het Kampers dialect een verhaal vertelden. Dit kun je in de video hieronder bekijken.

De meeste deelnemers hadden het er moeilijk mee om in het Kamper Dialect te schrijven.
De meeste deelnemers hadden het er moeilijk mee om in het Kamper Dialect te schrijven.
Ina Hup tijdens het Groot Kamper dictee 2014
Ina Hup tijdens het Groot Kamper dictee 2014

Camera: @RudiLast @GertBartelink
Interviews: ZaktindeGeute

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen