woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVideo: Oplevering Multi Functioneel Centrum Korteweg 4

Video: Oplevering Multi Functioneel Centrum Korteweg 4

-

Vrijdagavond werd het nieuwe multi functionele centrum ‘Korteweg 4′, voorheen ’t Ukien, opgeleverd. Het bestuur werd onthaald op de manier zoals dat ook altijd gebeurt in het Amerikaanse tv-programma Extreme Make-over. Ceremoniemeester Edwin Burgman praatte het geheel aan elkaar, op zijn eigen ludieke wijze.
Nadat de bus door wethouders Kievit en Tabak was verplaatst, kon Fré Helleman (oud-voorzitter Jongerenwerk) de deur openen van het geheel verbouwde pand.  Een select gezelschap van genodigden, waaronder het bestuur, medewerkers van Stichting Welzijn Kampen en vrijwilligers, nam alvast een kijkje in het nieuwe culturele centrum. 

Korteweg 4 wordt een multi functioneel centrum, waar ruimte is voor activiteiten van zowel jongeren als oudere inwoners van Kampen. Cultureel podium ’t Ukien  houdt op zaterdagen ruimte voor muziekconcerten.

De officiële opening moet nog plaats vinden, zo vertelt opbouwwerker Edwin Burgman. “Er zijn twee openingen. De officiële opening van het gebouw is op 11 april en de tweede op 12 april. Dat is de start van het Cultureel podium ’t Ukien, met een optreden van de band Memphis Maniacs, een Nederlandse mash-up-band. Een absoluut goede band,  met een optreden waar je bij wilt zijn”.

KampenOnline was ook uitgenodigd en sprak met opbouwwerker Edwin Burgman,  teamleider Jongerenwerk Anneke Westerhof  en met Bernice Boxman, al 17 jaar vrijwilliger en (inmiddels ex-) bestuurslid van ’t Ukien.

Een kijkje in het nieuwe MFC Korteweg 4
Een kijkje in het nieuwe MFC Korteweg 4

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen