woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekVideo: Politiek café CDJA IJsseldelta

Video: Politiek café CDJA IJsseldelta

-

KAMPEN – Dinsdagavond werd door het CDJA (De jongerenafdeling van het CDA) weer het maandelijks politiek café georganiseerd. In de Stomme van Campen waren politici en andere geïnteresseerden uitgenodigd om te discussiëren over het thema ‘Binnenstad’. Stellingen als ‘De gemeente Kampen moet zich actief bemoeien met de winkelleegstand’ en ‘Evenementen zorgen voor een bruisende binnenstad’ zorgden soms voor spontane reacties en discussies.

De politici Cor Adema(CDA), Johan Witteveen(CU), Eibert Spaan (SGP) en Albert Holtland (GBK) gingen het debat aan met ondernemers uit de binnenstad. Namens deze ondernemers leverden Wilco van Werven (Sport 2000), Bianca Diender (Tante VROESH), Alex van den Bos (Van den Bos Mannenmode) en Fré Helleman (namens de ondernemers verenging Kampen} hun bijdrage aan de avond. Na afloop van het debat was er gelegenheid om met de politici en ondernemers in gesprek te gaan, onder het genot van een hapje en een drankje.

Kampen online was aanwezig en maakte een verslag.
Camera: Rudi Last
Presentatie: Gert Bartelink

politiek cafe CDJA kampen IJsseldelta

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen