Video: Rondje Burendag in de gemeente Kampen

Pleinfeest, voetbal, spelletjes, muziek en barbecues


Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je op de 4e zaterdag in september viert, samen met je buren en de buurt, OJS Het Scala in Brunnepe begon vrijdag al met feest vieren! De school organiseerde, samen met ouders, een groot pleinfeest waarbij ook alle buren waren uitgenodigd. Er was veel te doen  en voor elk wat wils: een springkussen, bingo, schatgraven, haren vlechten, schminken, een kleedjesmarkt en niet te vergeten: heerlijke broodjes en lekker drinken.

Kampenonline maakte, gewapend met de camera, een rondje langs de verschillende activiteiten in de gemeente Kampen.
Een videoverslag van Gert Bartelink, Hardo Junte en Rudi Last.

Wilsum en ‘s-Heerenbroek
Bij voetbalvereniging Wilsum op sportpark “De Wijde blik” waren ook veel activiteiten. De jeugdspelers, begeleiding en supporters van voetbalvereniging ‘s Heerenbroek werden als echte buren ontvangen. Hoe het 1-e elftal van ’s Heerenbroek naar Wilsum werd vervoerd was voor iedereen nog een verrassing. Bekijk hiervoor de video.
buren-dag-2015-02

Wortmanstraat
De Wortmangroep organiseerde dit jaar rondom de speeltuin een Sport- en Spelmiddag met een grote stormbaan en luchtkussens. ‘s Avonds was er een grote Barbecue, die over belangstelling niet te klagen had.
Burendag 2015
De Maten.
Wijkvereniging de Maten hield tijdens Burendag een Fiets-Puzzel tocht. “Een combinatie van actief bezig zijn met lichaam en geest” was hierbij het motto. Deelnemers ontvingen een fietsroute met vragen en opdrachten. Onderweg konden ze de antwoorden gevonden worden!
burendag-2015-05
Speeltuin de Akelei
Bij de speeltuin aan de Akelei waren als vanouds weer van allerlei activiteiten georganiseerd. De jeugdleden van het Kamper Trompetter Korps bestaande uit de KTK Music Kidz en het Jong KTK bedankten stichting CAS door een optreden te geven voor de bewoners.
burendag-2015-06

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*