Vier dierendag met Dierenopvangcentrum Edo Hammers

Het is bijna zo ver, op zaterdag 4 oktober is het Werelddierendag.

Voor de medewerkers van Dierenopvangcentrum Edo Hammers in Kampen een prima reden om de asieldieren eens extra in het zonnetje te zetten en om iedereen kennis te laten maken met het enthousiaste team dat de afgelopen weken zo hard aan de slag is gegaan om alles een frisse en sfeervolle uitstraling te geven.Daarom is op deze dag tussen 11.00 en 17.00 uur iedereen met zijn huisdier welkom op de Asieldierendag!

poesHet dierenopvangcentrum is onderdeel van de Dierenbescherming Noord-Overijssel, een non-profit organisatie die opkomt voor de belangen van dieren. Het is een dierenasiel en dierenpension voor met name honden,katten en konijnen. Maar ook cavia’s, zangvogels en andere dieren vinden hun nieuwe thuis via het dierenasiel of verblijven tijdelijk in het pension.

Er zijn diverse activiteiten, waaronder; een workshop hersenwerk en speed-daten voor konijnen door Brutus uit Zwolle, tussen 14.00 en 15.00 uur is er een voorleesuur tussen de katten door de Kamper schrijfster Iris Boter, een workshop hersenwerk voor honden, kinderen kunnen hun dierendiploma halen en je kan een foto laten nemen van jou en je huisdier bij onze huisfotograaf Susan van Oosten. Er zullen diverse stands van onze dierenvrienden zijn, een springkussen is beschikbaar gesteld en er is weer een boekenmarkt waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Dierenopvangcentrum etc. Like onze Facebook pagina voor meer informatie en updates!

Het team van Dierenopvangcentrum Edo Hammers heet u dan ook hartelijk welkom aan de Melmerweg 7A Kampen…

Kijk voor meer informatie op www.dockampen.dierenbescherming.nl

(Kadotip: honden-, katten- en konijnensnoepjes.)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*