Vincent Corjanus brengt zomerse single ‘Loraine’ uit  

Vincent Corjanus brengt zomerse single ‘Loraine’ uit. Liedjesschrijver en zanger Vincent Corjanus heeft vandaag de single ‘Loraine’ uitgebracht. De allereerst single van zijn nieuwe album naar alle waarschijnlijkheid in 2021 gaat verschijnen. ‘Loraine’ is de allereerste single waarop Corjanus zelf toetsen speelt – naast gitaar.
De Rock-’n-Roll Poetry tour van de zanger is volledig gecanceld door het Coronavirus. Hierdoor kwam er een onverwacht gat in de agenda van Corjanus. ‘Ik besloot thuis het opnemen weer op te pakken. Ik wilde graag een liedje maken met een lichter thema. Het is een stuk minder zwaar dan al mijn andere liedjes’, aldus de singer-songwriter.
 Bijna weggegooid
Een paar weken geleden schreef Corjanus het liedje: ‘Ik wilde het in eerste instantie weggooien. Ware het niet dat iemand tegen mij zei dat ik echt iets met dit liedje moest gaan doen. Gered van de prullenbak dus.’ ‘Loraine’ gaat volgens de schrijver niet perse over iemand die Loraine heet. De naam staat oorspronkelijk voor ‘genadig’ of ‘vogel’. ‘Dat vond ik mooi. Ik wil liedjes niet te persoonlijk maken. Maak er zelf maar wat leuks van’, zegt Corjanus.
 Optredens
Hoewel de optredens beperkt zijn tot online live-sessies, stond Vincent Corjanus vorige week te spelen in zorgcentrum in Zwolle. Daarnaast is hij gevraagd voor het project ‘Muziek Voor Goed’. Waar hij speelt voor het goede doel in Zwolle en omgeving. Je kan daar zelfs een persoonlijk optreden van de muzikant krijgen.
 ‘Loraine’ is nu te streamen op Spotify: 
https://open.spotify.com/track/4RA5bPfhU67dijraqMCEAI?si=mvVa2QQpTParg5HRU3lZgQ
Vincent Corjanus
Dichter, liedjesmaker, schrijver
06-37311523