Vissen is voor iedereen

‘Vissen is voor iedereen’, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Willem Wensink van KHV en H.V. Ons Vermaak, waar ieder jaar wordt gevist voor de Jan Bosman Trofee!

vissen - jan bosman wisseltroffeeAfgelopen dinsdag werd er ook weer gevist voor de felbegeerde trofee. Onder het motto; Vissen is voor iedereen werd ook deze keer de wedstrijd opgedeeld in 2 categorieën, t.w. Volwassenen en jeugd. De volwassenen mochten vissen in het stuk bij het zwembad en de andere groep (jeugd tot en met 16 jaar) konden de hengeltjes ingooien bij het stuk achter vishandel Bottenberg.

Na het startschot om 19:00 uur begonnen alle deelnemers fanatiek de lijntjes nat te maken en ging het nodige lok voer te water. Na een uurtje vissen, mocht de jeugd de balans opmaken, terwijl de volwassen deelnemers er nog een uurtje tegenaan konden gaan. Na een nauwkeurige telling, stopte de teller op 261 vissen voor de 21 deelnemende jeugdige deelnemers. Een bijzonder goed resultaat mogen we wel stellen. Om 21:00 uur blies de wedstrijdleiding voor het einde van de wedstrijd en konden alle vissen geteld worden.  De teller stopte bij de 11 deelnemende volwassenen op 394 vissen. Al met al dus een zeer vangrijke avond, waarbij iedereen wel een vis heeft mogen verwelkomen.

vissen

De Jan Bosman Trofee ging deze keer naar Paul Rill. hij haalde een totaal van 71 vissen en werd hiermee de terechte winnaar van de avond. Paul zal er volgend jaar zeker bij zijn om zijn trofee te prolongeren en hopelijk zijn er weer genoeg die hem dit heel moeilijk gaan maken!

Uitslag jeugd:
1: Legend van Rijswij (5 jaar!) met; 33 vissen
2: Annelie Jager met; 30 vissen
3: Hendry Rozemuller met; 29 vissen

Uitslag volwassenen:
1: Paul Rill met; 71 vissen
2: A. Van Dijk met; 49 vissen
3: (gedeeld) J. Nieuwenhuis met; 48 vissen / Sofie Nijhof met; 48 vissen

vissen2


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*