zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenVoorbereidingen Sonnenbergkwartier

Voorbereidingen Sonnenbergkwartier

-

Maandag 4 september starten de voorbereidingen in het Sonnenbergkwartier. Het gebied wordt opgehoogd met een laag zand. Het zand zal met vrachtwagens worden aangevoerd via de Oosterlandenweg. Bij de inrit van het terrein zullen verkeersregelaars worden ingezet. Het terrein is dan niet meer te gebruiken als parkeerterrein.

In het Sonnenbergkwartier worden onder andere een kerk, appartementen en parkeerplaatsen gerealiseerd. Om dit mogelijk te maken, moet de ondergrond verstevigd worden. Dit verstevigen doet aannemer Van Dalfsen Infra B.V., in opdracht van de gemeente, door een laag zand en grond aan te brengen. De grond wordt ingezaaid met gras om verstuiven tegen te gaan. Het zand zal ongeveer een half jaar op het terrein blijven liggen.

Aanrijroute

De werkzaamheden kunnen mogelijk (geluids-)overlast veroorzaken voor de omgeving. Om eventuele overlast te beperken, is afgesproken dat de vrachtauto’s alleen gebruik maken van de Oosterlandenweg. Voor de veiligheid worden er verkeersregelaars ingezet bij de in-/uitrit van het terrein. De werkzaamheden nemen naar verwachting vier weken in beslag.

Parkeerterrein

Op dit moment wordt het terrein gebruikt om te parkeren. Het terrein wordt afgezet met hekken. Vanaf maandag 4 september, 07.00 uur, moet het parkeerterrein daarom geheel leeg zijn.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen